måndag 22 mars 2010

Rekommenderas sida: Boktipset.se

Om du gillar att läsa, eller se vad andra läser, är Boktipset.se rätt plats för dig. Här kan du skapa dina egna listor på böcker du har läst, böcker du vill läsa, böcker du har i bokhyllan, eller vilken djäkla lista som helst. Du kan skriva och läsa recensioner, betygsätta böcker och dela med dig av dina listor. Det är också en alldeles utmärkt sida om du vill få boktips. När du har betygsatt ett visst antal böcker du läst kommer sidan nämligen leta upp liknande böcker som den tror du kommer gilla. I vissa fall stämmer det inte alls, andra gånger stämmer det hur bra som helst.

Det går också att följa andra. Där finns en hel del svenska författare och andra kändisar som bloggar, lägger upp sina favoritlistor och allt vad det är. När du följer någon får du se dennes uppdateringar när det gäller nya böcker den läser, betygsätter och liknande.

Där finns också ett forum, som jag tyvärr inte använt någonting, så jag har ingenting att säga om det. Men testa det, vettja. Och berätta för mig hur det var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar